Algemene voorwaarden webshop Electro Le Jeune:

1. Overeenkomst:

Als u iets besteld bij Electro Le Jeune gaat u akkoord met de door ons gebruikte verkoopsvoorwaarden. 

Wii doen ons best de algemene voorwaarden zo duidelijk mogelijk onder uw aandacht te brengen. Er staat in wat wij voor u doen en wat wij van u verwachten. Soms bieden wij aparte voorwaarden aan bij een product. Ook dan gelden deze algemene voorwaarden.

Je doet on-line zaken met ons in een veilige web - omgeving en in samenwerking met onze IT afdeling.

2 Betaling:

Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Contante betaling zonder verzendkosten is mogelijk bij afhaling. Gelieve uw bestelling binnen de 7 dagen te komen afhalen.

Andere betaalmethoden zijn Paypal en Credit card.

Klopt er iets niet in de betaalgegevens laat het ons dan weten!

3. Levering na betaling;
Na bestelling ontvangt u een bevestigingsmail, met een overzicht + bestelnummer.
Bestelling wordt pas geleverd na betaling.

Elke bestelling is met betalingsverplichting!

Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling. Je vindt dezelfde info ook op onze site. We raden aan om deze (digitale) info, bij te houden.

4. Klachten
Bij eventuele klachten horen wij er graag over via mail, we beantwoorden ASAP. We doen er alles aan om je klacht te verhelpen. Uiteraard hebben hiervoor een procedure.

Het is belangrijk om bij klachten ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Tot uiterlijk 7 dagen na ontvangst van het door u bestelde product. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je beter helpen. Uiterlijk binnen 2 dagen krijg je antwoord van ons. We helpen je direct of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten.

5. Privacy
Gegevens van klanten worden niet doorgegeven aan derden.

We verzamelen uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Deze gegevens worden door ons bedrijf beheerd. Bij een contact bewaren we uw e-mailadres als u dit invoert op onze website; alle informatie die u vrijwillig verstrekt heeft (bijvoorbeeld contactgegevens en/of informatie aangaande de dienstverlening). Deze informatie wordt gebruikt voor de uitvoering van een door u gevraagde dienst.

De gegevens worden enkel door Electro Le Jeune of haar partners gebruikt voor de uitvoering van hun werkzaamheden.

Voor de bescherming van uw persoonsgegevens nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als wij uw gegevens ontvangen, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie, gebruiken wij een beveiligde server. Daarnaast hebben enkel medewerkers die werkzaamheden voor u moeten uitvoeren toegang tot uw data in het kader van de uit te voeren werken.

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaart dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Alle persoonsgegevens worden bewaard tot 10 jaar (i.v.m. onze aansprakelijkheid) na het laatste contact, tot 25 jaar om service te kunnen verlenen aan geplaatste installaties tijdens de te verwachten levensduur, wettelijk verplichte informatie wordt 10 jaar bewaard.

U heeft recht op inzage en eventuele correctie van uw desbetreffende persoonsgegevens. U heeft het recht om kosteloos onjuiste gegevens die betrekking op u hebben, te laten corrigeren, te doen wissen of het gebruik ervan te verbieden. U kunt uw aanvraag tot inzage, correctie of verzet richten tot ons door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnen de 30 dagen neemt onze GDPR-verantwoordelijke contact met u op en zal u voorzien van een antwoord. U kan ten allen tijde een klacht formuleren aan de CBPL mocht u van mening zijn dat wij foutief zijn omgesprongen met uw persoonsgegevens. Dit kan via https://www.privacycommission.be/nl . Wij verzoeken u om steeds een kopie van uw mening te richten aan ons door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

6. Retour
Heb je het product één keer uitgetest en ben je er niet blij mee? Dan dien je het binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

'De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst.'

Retourzendingen worden binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld  via mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen teruggestort op je rekening.
De kosten voor het retoursturen zijn voor je eigen rekening.
Wanneer u een artikel omruilt voor een ander artikel, dan sturen wij de ruilorder na ontvangst van de retourzending en een eventuele bijbetaling, kosteloos naar u op.
Retour is niet mogelijk voor:

 • Goederen die geleverd zijn volgens de specificaties van u als consument.
 • Verbruiksartikelen zoals pellets waarvan de verpakking is geopend.
 • Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
 • Afgesloten abonnementen en stempelkaarten, al dan niet in combinatie met hardware.
 • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.
 • Artikelen zoals oordopjes, in-ear-headsets, ed. Deze kan u om hygiënische redenen niet ruilen.

Het teruggezonden artikel is onbeschadigd, volledig, en zit (liefst) in de origenele verpakking.
De aankopen worden niet terugbetaald, als de retourzending onvoldoende gefrankeerd is of niet vooraf gemeld wordt per mail.

7.Levering + aansprakelijkeid:

Wij doen ons best om u goed van dienst te zijn.

Als u maandag t/m zaterdag voor 23.59 uur iets bij ons bestelt, ontvangt u het pakket al binnen de 48u. Uitzonderingen op onze bezorging worden aangegeven bij het product of in het winkelmandje of via mail.

Als de bezorging van het product langer duurt, of als we niet alles op tijd kunnen bezorgen, hoort u dat zo snel mogelijk. Op dat moment kan u afzien van de aankoop. Als u van tevoren al had betaald, krijgt u uw betaling binnen 10 dagen teruggestort.

Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijgt u uw geld terug of bieden we u een goed alternatief aan. Zo'n vervangend artikel mag u altijd ruilen.

Electro Le Jeune is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging tijdens de verzending, noch voor overschreden levertermijnen van de post.
De artikelen worden zorgvuldig verpakt.
Electro Le Jeune is niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van de onjuistheden, in de door de klant ingevulde tekst of typefouten.
Tijdens verlofperiodes worden er geen nieuwe bestellingen verwerkt!

8. De prijs:

 1. Er is geen verschil tussen de prijzen in onze winkel en op onze website.
 2. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en alle wettelijke bijdragen.
 3. De kostprijs van een normale verzending van een pakket in België is afhankelijk van het gewicht van het product.
 4. Kies je voor verzending binnen de 24u, dan komen er 16,40 euro verzendkosten bij.
 5. De verzendkosten worden bij iedere bestelling vermeld.

9. Garantie:

Je hebt recht op een goed product, punt.

Is er toch iets mee aan de hand, dan lossen we het voor je op. Hierbij volgen we altijd de wettelijke garantie.

 

 

 

 

Contactgegevens

Kantoor en magazijn:
Poort Genk 6405
Kieleberg 13A
3740 Munsterbilzen
Administratieadres:
Tuinweg 3
3740 Bilzen

 

Telefoon
Fax
Email
+ 32 89 50 33 50
+ 32 89 49 13 93
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00
Zaterdag
gesloten (mogelijk op afspraak)
Zondag
gesloten